Скокни до содржината
ГРАВЕ Осигурување

Осигурување на  Ваша страна!

ГРАВЕ КИДС

ГРАВЕ Осигурување  за деца!

Бидете секогаш информирани
Информации за корисници

Бидете секогаш информирани

Барања за откуп,рективирање и промена
Обрасци

Барања за откуп,рективирање и промена

Граве партнери
ГРАВЕ партнери

Преку кои може да склучите договор за осигурување

Работа во Граве
ГРАВЕ тим

Аплицирајте за работа и станете дел од ГРАВЕ тимот

Стабилност и сигурност
ГРАВЕ Осигурување АД Скопје

ГРАВЕ Осигурување АД Скопје, прерасна во една од најуспешните компании ќерки на австрискиот концерн Grazer Wechselseitige Versicherung AG кој постои повеќе од 190 години. Традиција, сигурност и стабилност се главните одлики за успешното работење на  ГРАВЕ Осигурување АД Скопје.

Издвоени производи

Осигурвање на живот

Осигурување на живот

Вашиот живот е скапоцен – осигурајте се за да Ви биде удобен и сигурен
Осигурвање од последици од несреќен случај

Дополнително осигурување на живот

Дополнително осигурување од последици од несреќен случај
ГРАВЕ Осигурување

ГРАВЕ во бројки

190
Години традиција
12
Години постоиме Македонија
~25.000
Задоволни клиенти
Array